Bonne Journee

Ingredienten: Rooibos, zwarte thee, perzik stukjes, kokos chips, rozijnen, gele rozenknopjes, aroma

Darjeerling

Darjeeling-thee is vanouds een exclusieve zwarte thee, met name in Engeland en andere landen van het vroegere Britse Rijk.
De thee komt uit de streek Darjeeling in India. Een zorgvuldige kweek bezorgt de thee zijn karakteristieke aroma: fruitig,
kruidig, en een klein beetje zurig wrang (door de natuurlijke aanwezigheid van tannine).

Sencha banaan appel

De theeplant Camellia sinensis  wordt geteeld op plantages die meestal op een berghelling liggen, het liefst en het best in een warm en
vochtig klimaat. Denk aan landen als India, China, Japan en Kenya.  De smaak van de thee wordt bepaald door de ligging van de plantage, het klimaat,
de seizoenen en de bodemgesteldheid.  Hoe hoger de tuin, des te beter de kwaliteit van de thee.
Hoe bewaar ik losse thee?
Losse thee kunt u het best luchtdicht en donker bewaren. Het liefst op een koele droge plaats. Daardoor blijft de thee veel langer lekker.
Een blik  die goed sluit is een goede keuze om uw losse thee te bewaren.
Hoe zet ik groene thee?
Zet u groene thee dan is het belangrijk dat u het water na het koken laat afkoelen tot 70-80C graden. Gebruikt u kokend heet water dan zal de
groene thee bitter en wrang smaken.
Doe u thee in een theezeefje en laat het vervolgens 2-4 minuten trekken. Gebruik per kopje 1 schepje met het doseerlepel, dat is ongeveer 2 gram.

Exotische droom

Ingredienten: Zwarte thee, aroma, saffloerbloesem, blauwe korenbloem, goudsbloem
Gewicht: 1.0 kg

Rooibos african summer

Ingredienten: Rooibos, maracujastukjes, sinaasappelschil, sinaasappelschijfjes, aroma

Rooibos chocolat Kiss

Ingredienten: Rooibos, cacaodoppen, cacaoboonstukjes, sinaasappelschil, kaneelschors, chocoladesterren ( suiker,cacaoboter,
ammonium fosfatide), catuaba, framboosvlokken ( maïszetmeel, suiker, framboospuree, frambozensap), aroma, sandelhout, stukjes rode biet. Allergen

Gluhwein
Ingredienten: Rozenbottelschillen, sinaasappelschil, kaneelstukjes, kruidnagels, rode biet, hibiscus, aroma

THEEBLOEM

Gebruik voor de theebloemen een glazen theepot en laat de thee tussen de 5 en 10 minuten trekken. U kunt meerdere keren theezetten van 1 theebloem.
Deze theebloemen zijn de ideale afsluiting van een goede maaltijd thuis of in een restaurant.